MOBBIT sleept Thor award voor innovator van het jaar in de wacht

31 January 2020

Bouwunie, de sectororganisatie in de bouw in Vlaanderen, reikt jaarlijks tijdens het gala van de Gouden Baksteen enkele awards uit. Het event is inmiddels aan zijn 23ste editie toe en is uitgegroeid tot het grootste evenement van de Vlaamse bouwsector.
Voor het derde jaar op rij, werden er tijdens het gala op 31 januari ook drie extra prijzen uitgedeeld. De Thor award voor beste innovator, voor beste motivator en voor beste initiator. Dit als extra stimulans om met veel enthousiasme en toekomstgericht te blijven ondernemen.

MOBBIT werd verkozen tot ‘bouwbedrijf dat durft te innoveren’ en sleepte de Thor Award voor het meest innovatieve bouwfirma in de wacht. Met trots ontvingen Ronny Reygel en Annemie Achten het felbegeerde beeldje, speciaal voor de gelegenheid ontworpen en gemaakt door kunstenaar Geert Corneillie. “Met Mobbit hebben we een toepassing ontwikkeld om de ventilatiekanalen in woningen te reinigen. In plaats van met een borstel het systeem schoon te maken, ‘dweilt’ het systeem de ventilatiekanalen met een sopje van water en detergent.”, vertelt Ronny.

Het bedrijf boort nieuwe markten aan en zoekt verdelers in Europa. “Wij zijn op zoek naar nationale/locale partners die gespecialiseerd zijn in ventilatieproducten, voorraad hebben en een technisch verkoopteam. Op onze beurt, zullen wij onze partners ondersteunen met nieuwe producten, marketing en verkoopondersteunende tools.”, aldus Ronny.

Verder mochten WOEMA uit De Pinte als beste nieuwkomer en Persyn uit Zwevegem als beste personeelsbeleid een award in ontvangst nemen. De Gouden Baksteen ging tijdens deze 23 ste editie naar WTCB (het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf), de award voor een persoonlijkheid, organisatie of instelling die zich uitermate inzet voor de bouwsector.