SUCCESVOLLE BEURS, SUCCESVOLLE SAMENWERKING

15 November 2017

Van 14 tot 18 maart trok onze MOBBIT vier dagen naar Frankfurt, naar de ISH-beurs. Dat is de belangrijkste beurs ter wereld voor leveranciers die actief zijn in ‘water’ en ‘energie’ – badkamercomfort, airco, nieuwe energie, ecologie en zoveel meer.

“De ontwikkeling van MOBBIT kwam er op verzoek van tal van mensen die zich terecht vragen stelden bij de reiniging van hun verluchtingssysteem. Ons revolutionair hulpmiddel biedt nu een efficiënt antwoord.”

AMBASSADEUR WORDEN VAN EEN REVOLUTIONAIR PRODUCT? GEGARANDEERD SUCCES!

Ook u maakte kennis met MOBBIT en toonde interesse om dit innoverend product te vertegenwoordigen, waarvoor dank! Met MOBBIT haalt u een topproduct in huis dat zowel de HVAC-bedrijven als de klant bewust willen en dat specifiek gezocht wordt.

Naast de voordelen van de MOBBIT op zich, weten onze huidige installateurs het systeem te waarderen om volgende redenen:

HVAC-bedrijven en hun werknemers leveren met de MOBBIT beter werk in gemakkelijkere omstandigheden: gedaan met het doorzagen of afbreken van leidingen. Nooit meer sleuren met grote stofzuigers en kabelhaspels. Gedaan met ingewikkelde werkmethoden en uitgebreide handleidingen. Ook de klant krijgt de garantie dat zijn ventilatiesysteem effectief zuiver is en dat de luchtkwaliteit is zoals ze hoort te zijn. Dit is een bezorgdheid die echt leeft. MOBBIT dweilt grondbuizen en binnenleidingen namelijk met water en zeep, van ventiel tot ventiel. Resultaat? Verluchtingssystemen die écht zuiver zijn.

Wilt u graag verder onderhandelen en meer informatie krijgen inzake de concrete prijzen, de leveringsvoorwaarden, de werking… kortom alles wat u nodig heeft om succesvol dit innoverend product te verdelen? Geef graag een seintje op info@mobbit.eu